Kadınhanı Anadolu İmam Hatip Lisesinde İmza Günü Etkinliği

Kadınhanı Anadolu İmam-Hatip Lisesi Kütüphanecilik Kulübü'nün düzenlediği imza gününe, yakın dönem şairlerinden Mehmet Toker, "Yollar Sonsuza Uzar" isimli şiir kitabını imzaladı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği imza gününde konuşan şair Mehmet Toker, "Gençlerin şiire ve edebiyata bu kadar ilgi göstermesi beni çok mutlu etti. Etkinliğe öncülük eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Okulun Kütüphanecilik Kulübü danışmanı tarih öğretmeni Selman Korkmaz, öğrencilerin edebiyata ve kitap okumaya yönlendirmek adına bu tür faaliyetler yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi programımıza. Okul müdürümüz Burhaneddin Söylemez'in de destekleriyle Kadınhanı ilçemizde takdir gören bir çalışma yapmış olduk. Gördüğümüz ilgi bizi daha da cesaretlendirdi. Bundan sonraki dönemlerle öğrencilerimizle birlikte birçok etkinliğe imza atmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Öğrencilerin büyük ilgiyle takip ettiği imza günü etkinliğine, Kadınhanı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Turgutlu ve ortaokul öğrencileri de katıldı.

Muhabir: Ahmet Turan

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA