Ak Parti Milletvekili Tamer ve Mhp İl Başkanı Eke Mesaj Yayımladı

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve MHP İl Başkanı Mete Eke, Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Tamer, mesajında, yüce Rabbimizin kullarına en büyük lütuflarından mübarek üç ayların içerisinde olduğumuzu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu ayların kıymetini bizzat Yüce Rabbimiz takdir buyurmuşlardır. Öyleyse bizler, bu mübarek ayların kıymetini bilmeli ve en güzel şekilde istifade etme gayreti içerisinde olmalıyız. Regaip Kandilinin ruhuna uygun bir tövbe ve istiğfarla, Rabbimize iltica etme yolunda gerekli adımları atmak için bu fırsatların değerlendirilmesi temennisi ve arzusundayız. Bu mübarek gün vesilesiyle dünya Müslümanları için bol bol dua edilmesi temennisiyle tüm halkımızın kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim."

MHP İl Başkanı Mete Eke ise rahmeti, bereketi ve mağfireti ile Türk İslam alemini kuşatan, sevginin kardeşliğin birlik ve beraberliğin vücut bulmasına vesile olan üç aylarla beraber Regaib Kandili'nin, her yıl olduğu gibi bu yılda coşku, sevinç ve hoşgörü içerisinde kutlanacağını ifade etti.

Eke, "Komşularımızın ve İslam aleminin içine düşmüş olduğu bunalımların, vahşetin, ızdırabın ve kötü günlerin bu gece vesilesi ile ortadan kalkması en önemli dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Regaib Kandilini tebrik ediyor, başta Kayseri halkımız olmak üzere Türk İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah-tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA