Tügiad Başkanı Aydın'ın Açıklaması

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ankara Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın samimiyet ve gönül şehri olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ankara Fenerbahçeli İş Adamları ve Yöneticileri Derneği üyelerini konuk eden Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Başkentin sanayi ve ticaret alanında gelişimi için STK'ların güç birliği içinde olması gerektiğini kaydetti.

Aydın, TÜGİAD Ankara, AFİDER, GGYD, ANGİAD gibi STK'ların uyum içinde çalışarak, kentteki dinamikleri ayağa kaldırdığını, sorunların giderilmesi için baskı unsuru olduğunun altını çizdi.

Ankara'nın başkent olmasının yanı sıra sanayi ve ticaret şehri, Anadolu'ya açılan kapı olması nedeniyle de büyük önem taşıdığının altını çizen Aydın, "Ankara samimiyet ve gönül şehri. Birlik, beraberliğimizi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Şunu unutmayalım ki dünyanın neresinde olursanız olun Ankara özlenen şehir" değerlendirmesinde bulundu.

İşadamlarının birbirlerini tanımalarının önemine işaret eden AFİDER Başkanı Selçuk Karakaya da, Barış Aydın'a kendilerini samimi bir ortamda ağırladıkları için teşekkür etti.

Muhabir: İbrahim Yılmaz

Yayıncı: Hamdi Ateş
Kaynak: AA