Hitchcock'un Kuşları Kartal'da Gerçek Oldu

Ünlü yönetmen Alfred Hitchcock'un "Kuşlar" isimli filmi, Kartal'da gerçek oldu.

Hitchcock'un Kuşları Kartal'da Gerçek Oldu
Kartal Soğanlık'ta yeni yavruladığı tahmin edilen bir karga, yoldan geçen vatandaşlara saldırdı. Amatör bir kamera tarafından çekilen ilginç görüntülerde kaldırımda yürüyen bir gence saldıran karga, ağaçların arasına doğru uçarak uzaklaştı.
Kartal'da dün ünlü korku filmi yönetmeni Alfred Hitchcock’un ’Kuşlar’ filmindeki sahneleri aratmayacak görüntüler yaşandı. Kartal Soğanlık'ta yeni yavruladığı tahmin edilen bir karga, yavrusunu korumak için yol kenarından geçen insanlara saldırdı. Yavrusunun güvenliğini sağlamak için adeta terör estiren karga, kaldırımda yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşattı.

KARGA SALDIRISI KAMERADA
Karganın, vatandaşlara saldırı anı amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Görüntülerde kaldırımda yürüyen bir genç, karganın saldırısına maruz kalıyor. Karganın gaga darbeleri karşısındna ne yapacağını şaşıran genç, üzerindeki ceketi kafasına siper ederek koşmaya başlıyor. Bu sırada saldırgan karga da ağaçların arasına uçarak uzaklaşıyor.

HİTCHCOCK'UN "KUŞLAR"I
Ünlü korku filmi yönetmeni Alfred Hitchcock'un bir sinema klasiği olan 1963 yapımı "Kuşlar" filminde, Bodega sahilinde insanlara saldıran farklı türlerden kuşların yol açtığı dehşet konu ediliyor. Sinema tarihinin en önemli gerilim filmlerinden biri olarak kabul edilen filmde kuşlar, saldırılarıyla insanları öldürüyor.
Kaynak: İHA