Elbeyli'de Adrenalin Yüklü Bahar Şenliği

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Elbeyli Belediyesi'nin Gülek Tarım Ürünleri ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği bahar şenliğinde, 15 kişilik takımdan oluşan Enduro ekibi, Elbeyli'de bulunan Hespekli Ulusal yarış pistinde adrenalin tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Elbeyli'de Adrenalin Yüklü Bahar Şenliği
Her katıldığı ulusal yarışlarda derece elde eden Enduro'nun yıldızı İznikli Ersoy Uzun liderliğinde başlayan yarışlar, zorlu etaplarla görsel şova dönüştü. İznik, İstanbul, Osmaneli, Mustafakemalpaşa ve İzmit'ten gelen motokros ekibi, 5 parkurdan oluşan zorlu pistte birinciliği göğüslemeye çalıştı. Enduro yarışcısı ve takım lideri olan Ersoy Uzun, "Bulunduğumuz pist, Türkiye'de tek ve ulusal standartlarda. Geleneksel Elbeyli Hıdırellez Bahar Şenlikleri'nde bizimde katkımız olsun istedik. Çeşitli illerden gelen yarışmacı arkadaşlarımız ile adrenalin tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatalım dedik. Türkiye ve Dünya Motokros yarışlarını, zorlu parkurlardan oluşan Hespekli Enduro pistine dikkatleri çekmek istiyoruz. Bize burasını kazandıran Elbeyli belediye başkanı Şakir Yıldız'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Enduro yarış alanında aynı zamanda tramp ve duran hedefleri vurma yarışması da düzenledi.

Nişancılığına güvenenler tüfekleriyle kurulan poligonlarda nişancılıklarını gösterdiler. Çok sayıda atış sever, yüzlerce fişek yakarak, birincilik için yarıştı.

Şenliğine, Bursa AK Parti Milletveklili İsmail Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Sargın, şenliği izlemeye gelen ailelere "Anneler Günü" münasebetiyle çiçek dağıtarak, Annler Günü'nü kutladı. Elbeyli Bahar Şenliği, İnegöl Mehteran takımının gösterisinin ardından, ünlü türkücü Mustafa Keser'in sahne almasıyla sona erdi. Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız, Keser'e İznik çinisi takdim etti.
Kaynak: İHA