Gündoğmuşlu Çocuklara Trafik Eğitimi Verildi

Kepez Belediyesinin organizasyonunda, Gündoğmuş ilçesinden gelen çocuklara trafik eğitimi verildi.

Gündoğmuş ilçesinde bulunan Köprülü Ayşe Güven İlk ve Ortaokulundan 20 öğrenci ve öğretmenleri, Karayolları Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Kepez Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret etti. Burada çocuklara, Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personelince trafik kuralları anlatıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de parka gelerek, Gündoğmuşlu çocuklarla buluştu. Başkan Tütüncü, trafik kuralları konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda her gün bir okulu ağırladıklarını anlatan Tütüncü, parkta bugüne kadar yaklaşık 22 bin öğrenciye, trafik kurallarıyla ilgili eğitim verildiğini kaydetti.

Kepez Belediyesinin eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında okulları gezen ve Nasreddin Hoca kostümü giyen Kepez Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli de eğitim çalışmasında çocuklara eşlik etti. Çocuklar, Nasreddin Hoca ve eşeğine ilgi gösterdi.

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA