Ünye ve Çaybaşılı Gönül Elçileri Buluştu

Ünye de gönül elçiliğine destek veren kadınlar, Çaybaşı’nda gönül elçiliğine destek verenlerle bir araya geldi.

Ünye ve Çaybaşılı Gönül Elçileri Buluştu
Ünye de gönül elçiliğine destek veren Ünye Kaymakamının eşi Türkan Demir, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı'nın eşi Nursel Dursun, ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir, Girişimci İş Kadınları Derneği ve Ünye ÇATOM üyeleri, daha önce kendilerini ziyarete gelen ve Çaybaşı’nda gönül elçiliği yapan Çaybaşı Kaymakamının eşi Hamide Sönmezay, Çaybaşı Belediye Başkanı'nın eşi Emine Sarıkoca ve Çaybaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kadınlar Derneği üyelerine iadeyi ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşma yapan Ünye Kaymakamı'nın eşi Türkan Demir, amaçlarının Ünye ÇATOM ve Çaybaşı dernekleri arasında ortak bir şeyler yapıp ortaya koymaktır olduğunu söyledi.

Türkan Demir konuşmasında, "Çaybaşı gönül elçileri daha önce bizi ziyaret etmişlerdi. Biz de iadeyi ziyaret yapalım istedik. Bizleri çok güzel ağırladılar. Özellikle Çaybaşı’nın kendi yarıkları yöresel yemekleri bizlere sundular. Dernek olarak ilçe içinde yaptıkları faaliyetler, Ordu tanıtımında Çaybaşı’nın tanıtımını yapacakları konusunda bilgiler aldık. Ünye ÇATOM ile el ele vererek güzel işlere imza atacaklarını ümit ediyoruz. Amacımız, Ünye ÇATOM ve Çaybaşı dernekleri arasında ortak bir şeyler yapıp ortaya koymak” dedi.

Çaybaşı Kaymakamı Berkan Sönmezay’ın eşi Hamide Sönmezay ise daha güzel işler yapacaklarına inandıklarını belirterek, “Gönül elçileri olarak bir araya geldik. Güzel ve verimli bir buluşma oldu. Çaybaşı Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kadınlar Derneği olarak bayanlarımız çok becerikliler. Her konuda istekliler ve bu isteklerinden dolayı her konunun üstesinden gelebiliyoruz. İnşallah bu isteklerle Gönül elçileri olarak daha güzel işler yapacağız” diye konuştu

Çaybaşı Gönül Elçileri, Ünyeli gönül elçilerine Çaybaşı’nın yöresel yemeklerini ikram etti. İkramın ardından Çaybaşı Mesire alanına geçilerek Ünyeli gönül elçilerine Çaybaşı’nın kuşbakışı güzelliğini seyretme imkanı sundular .
Kaynak: İHA