Pekay Üyeleri Muşlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Muş Şubesi üyeleri, Kırköy beldesinde bulunan 75 Yıl Şehit Er Zekeriya Yatı Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

Pekay Üyeleri Muşlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Ziyarette öğrencilerle bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz’ın eşi ve PEKAY Şube Başkanı Hacer Durmaz, “Polis Haftası dolayısı ile yaptığımız ziyarette hem öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğiz hem de öğrencilerimizi geleneksel ebru sanatı ile buluşturacağız” dedi.

Bu tür ziyaretlerle öğretmen ve öğrencilerle kaynaşmayı amaçladıklarını vurgulayan Durmaz, “Bilindiği gibi bir toplumun varlığına ait değerler, onun üstün vasıfları, fikir ve sanat hayatına ilişkin aktivitelerde ulaştığı yaşam tarzı, medeniyetini yansıtmaktadır. Böyle bir toplumda sınıflar arasında yardımlaşma ve dayanışma vardır. İşte böyle bir hayata, yani medenice yaşamın örneklerini sergilemek için bugün buradayız. Etkinliklerimiz ile öğrencilerimize farklı bir bakış açısı sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu tür ziyaretlerle gelecekte ne tür etkinlikler yapabileceklerinin farkına vardıklarını söyleyen Durmaz, eğitim ve öğretime nasıl katkı sağlayabileceklerinin arayışı içerisine girdiklerini belirtti.

Yapılan konuşmanın ardından PEKAY üyeleri ve polisler tarafından getirilen çeşitli hediyeler öğrencilere dağıtıldı .
Kaynak: İHA