Ak Parti Danışma Meclisi Gerçekleşti

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı SGK Binası Konferans Salonunda teşkilatların yoğun katılımı ile yapıldı.

Ak Parti Danışma Meclisi Gerçekleşti
AK Parti Genel Merkez çalışmaları nedeniyle bir hafta gecikmeyle Danışma Meclisi Toplantısı düzenlediklerini ifade eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, “İl Yönetim Kurulumuz Adil Tepe’nin babası ve eski yönetim kurulu üyemiz ve teşkilatımıza hizmeti olan Kayhan İnan’ın ağabeyi hayatını kaybettiler. Kendilerine başsağlığı diliyorum. Geçen hafta Ankara’da gerçekleşen Bölge İl Başkanları toplantısında Şanlıurfa ile ve İlçelerinde danışma meclisleri toplantısını eksiksiz düzenleyen il olarak birinci il seçildi. Bundan dolayı Teşkilatlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Teşkilat olarak her ilçede en az üç noktada Sandık Yönetim Kurulu toplantısı düzenleyeceklerini ifade eden Eğilmez, ilk toplantıyı Merkez İlçe Eyyübiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Eğilmez, "Yine Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekillilerimizin büyük katkısı ile Şanlıurfa’da büyük gelişmeler yaşanıyor. Her alanda olduğu gibi ‘Eğitim’ alanında da devasa yatırımlar gerçekleşiyor. Bu ayın 15’inde ilimizde 56 Okulun ihalesi gerçekleşecek. Bu yıl ilimizde toplam 262 okulun ihalesi olacak. Bu çok büyük bir rakam. Maddi karşılığı 400 trilyon gibi büyük bir para ile yapılacak. Yani hükümetimiz eğitime bu para ayırmış durumda. Bundan dolayı Başta Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Yine Pazartesi’den itibaren Şanlıurfa’da uçak seferleri yeniden artışa geçiyor. Bunda emeği geçen vekillerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfalılar için ulaşım artık çok kolay oldu” dedi.

Basına kapalı olarak yaklaşık 3 saat süren toplantıya Danışma Meclisi Toplantısına Şanlıurfa Milletvekilleri Yahya Akman, Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, Abdülkadir Emin Önen, Batman eski Milletvekili Şanlıurfa Koordinatörü Ahmet İnal, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı

Kaynak: İHA