Güzeller, Diyarbakır’dan Ayrıldı

Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Mıss Civilization Of The World) yarışmasının iptal edilmesi üzerine, yarışmaya katılacak olan güzeller Diyarbakır’dan ayrıldı.

Güzeller, Diyarbakır’dan Ayrıldı
Diyarbakır’da 7 Nisan'da düzenlenmesi planlanan Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Mıss Civilization Of The World) yarışması, bazı sivil toplum örgütlerinin tepki vermesi üzerine iptal edilmişti. Yarışmanın iptal edilmesinin ardından, 22 Dünya Medeniyetler Kraliçesi yarışmacısı, ülkelerine dönmek üzere Diyarbakır’dan ayrıldı. Diyarbakır Havaalanı'ndan İstanbul’a gidecek olan güzeller daha sonra ülkelerine dönecek. Dünya Medeniyetler Kraliçesi yarışmasının Onursal Başkanı Süha Özgermi, şen gelip, yaslı gittiklerini ifade etti.

Diyarbakır’a aşklarının hala devam ettiğini aktaran Özgermi, "Bütün Diyarbakırlılar’ı çok seviyorum. Ne zaman çağırsalar yine gelirim. Ama yapılacak yer olmadıktan sonra bir şey yapamayız. Kalbimizi burada bırakıp, dönüyoruz. Güzellerimizin tümü üzgün bir şekilde ayrılıyor. Çünkü burayı çok sevdiler” dedi.

Türkiye’yi temsil edecek olan Hazal Ecer ise üzüntülü bir şekilde ayrıldıklarını ifade etti.

Ecer, "Neler yaşandığını biz de tam olarak bilmiyoruz. Kutlu Doğum Haftası’na denk geldiği için anlaşmazlıklar olmuş. Kendi ülkemi temsil edecektim, diğer arkadaşlarıma karşı mahcup oldum. Üzülerek Diyarbakır’dan ayrılıyoruz. Böylesi olayların yaşanmasını istemezdik. Misafirlerimize mahcup olmuş bir durumdayım. Arkadaşlarıma mantıklı ve doğru düzgün bir açıklama yapamadım. Herkes çok üzgün. Yarışma iptal edildi. Çok büyük bir aksilik yaşadık. 2 gündür otelden çıkmıyorduk” diye konuştu.

Kaynak: İHA