Beyazay İzmir'de Toplandı

Türkiye Beyazay Derneği Ege Bölge Toplantısı, İzmir Eşrefpaşa Hasan Sağlam Öğretmenevi'nde yapıldı.

Beyazay İzmir'de Toplandı
Toplantıya Türkiye Beyazay Derneği Genel başkanı Lokman Ayva, Genel Sekreter İlhan Kahraman,Teşkilat başkanı Nurettin Konar,Ege bölge başkanı Ali Rıza Soyaslan,Akabinde; Türkiye Beyazay Derneği Antalya, Isparta, Denizli, Niğde, Kütahya, Tavşanlı, Simav, İzmir, Muğla, Aydın, Afyonkarahisar ve Konya Ereğli şube başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Lokman Ayva, çok verimli bir toplantı olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: "Ege bölge toplantısı için İzmir’deyiz.Ege tek yürek.Şube başkanlarımıza toplantımıza katılımlarından dolayı ve bölgelerinde gösterdikleri başarılarından dolayı müteşekkiriz. Türkiye’de engellilerimizin topluma kazandırılması yönünde her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Misyonumuz evrensel değerler ekseninde engelli bireye bilinç ve beceri kazandırmak olmuştur.Türkiye Beyazay Derneği Ulusal ve uluslar arası bağlamda Türkiye’nin göğsünü engelli hizmetleriyle kabartmaktadır. Türkiye Beyazay Derneği şube başkanlarımızdan bölgelerinde Birlikte Yürüyoruz' isimli bir kampanyamızı tanıtmalarını talep ediyoruz. Derneğimiz bölge toplantılarını değişik il ve ilçelerde yaparak şube başkanlarının birbirini tanıması, faaliyetlerin paylaşılması ve sinerji oluşturmasını hedefliyor."
Toplantıda söz alan Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil Bilgiç, Kütahya'da gerçekleştirdikleri çorap atölyeleriyle iglili bilgiler verdi.
Kaynak: İHA