Hünkar Çayırı'nda Vefa Hazırlıkları

1-3 Mayıs tarihleri arasında Gebze Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Hünkara Vefa anma programı hazırlıklarını incelemek üzere tarihi Hünkar Çayırı’nda toplantı düzenleyen Başkan Köşker, çalışmalar hakkında birim müdürlerinden brifing aldı.

Hünkar Çayırı'nda Vefa Hazırlıkları
Hünkara Vefa Anma etkinlikleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından 1-3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Fatih Sultan Mehmet’i 532. Vefat yıldönümü anma etkinlikleri hazırlıkları hızla sürüyor. Hünkara Vefa Anma etkinliklerinin yapılacağı Tarihi Hünkar Çayırı’nda devam eden çalışmaları yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir toplantı düzenledi.

Hünkar Çayırı’na kurulan otağ çadırında verilen kahvaltıda alanda devam eden çalışmaları hakkında ilgili birim müdürlerinden brifing alan Başkan Köşker’in toplantısına Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş da konuk oldu. Konuklarına Hünkar Çayırı’nda devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Köşker, “Gebze bölgemize tarihi bir kimlik kazandırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Hünkara Vefa etkinlikleri çalışmalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki bölgemize ve ilimize yakışır güzellikte bir anma programıyla hemşerilerimizle vefada buluşacağız” dedi.

Kaynak: İHA