Açık Havada Bir ‘Asi Kuş’

Festival alanında, tek kişilik tiyatro oyunu Asi Kuş ile sahne alan Ali Poyrazoğlu, opera üstüne kurduğu oyununda, günlük hayatın temel konularını ele aldı, seyirciyi kendisine hayran bıraktı.

Açık Havada Bir ‘Asi Kuş’
Hergün farklı etkinliklere sahne olan ve ünlü sanatçıları ağırlayan 16. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nde sahne alan Ali Poyrazoğlu, kendine has tarzı ve entelektüel birikimiyle izleyicileri kendine hayran bıraktı. Türk tiyatrosunun ünlü isminin oyununu, soğuk havaya rağmen, açık havada binlerce kişi ilgiyle izledi. Carmen Operasından yola çıkan Poyrazoğlu, yaşama, sanata, aşk olgusuna farklı bir bakış getiriyor.

Opera, tiyatro, bale ve güldürünün bir arada olduğu gösteride Ali Poyrazoğlu kılıktan kılığa girerek tüm rollerin üstesinden başarıyla geliyor. Oyununda, insanın hayatın gerçekleriyle yüzleşerek gerçek kimliğini bulabileceğini vurgulayan Ünlü tiyatrocu seyirciye, “Kendinizi geliştirmekten korkmayın, yaşamın hakkını verin, inancınızı asla yitirmeyin” diyerek mesaj verdi.

Gaziemirlilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol da seyretti. Oyun sonunda İl Genel Meclis Üyesi Gönül Ayaz, Ali Poyrazoğlu’na ‘Nar’ ve çiçek hediye ederek teşekkür etti.
Kaynak: İHA