Arazi Sahiplerinin Alkollü Sürücü Tepkisi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde alkollü sürücülerin yoldan çıkması sonucu sık sık bahçe çitine zarar verdiğini iddia eden arazi sahipleri, alkol denetimlerinin artırılmasını istedi.

Arazi Sahiplerinin Alkollü Sürücü Tepkisi
Ortaca’ya bağlı Dalyan Beldesi ile Gökbel Köyü arasında bulunan Sulungur Gölü kıyısında piknik yaptıktan sonra direksiyon başına geçen alkollü sürücü aşırı hız yüzünden virajı alamayınca nar bahçesine girip, bahçe kapısını ve nar ağaçlarını zarar verdi.

Olay; Dalyan İztuzu Yolu dördüncü kilometresinde meydana geldi. Beş dönümlük nar bahçesinin kapısını kırıp içeri girdikten sonra dut ağacına çarparak durabilen araç sürücüsü ve yanındaki iki arkadaşı hafif yaralandığı öğrenildi.

Arazisi ve bahçe kapısı hasar gören Durmuş Akdoğan; yaptığı açıklamada; “Dalyan İztuzu Yolu hafta sonları sarhoş sürücülerle doluyor. Göl kıyısında piknik yapanların çoğu alkol alıp, bu yoldan hızla geçiyorlar. Burada bisiklete binmek ve yaya yürümek imkansız oluyor. Yetkililerin önlem almasını istiyorum. Kimseye içme diyemezsiniz ama yolda alkol kontrolü yapılırsa içki içenler direksiyon başına geçmezler” diye konuştu.

Kaynak: İHA