9. Büyük Buluşma 9 Haziran'da

İstanbul’daki Ünyelilerin geleneksel "Büyük Ünyeliler Pikniği" 9 Haziran Pazar günü Ümraniye Hekimbaşı’nda yapılacak.

9. Büyük Buluşma 9 Haziran'da
İstanbul’da yaşayan Ünyelilerin en büyük etkinliklerinden biri olan Büyük Ünyeliler Buluşması ve Pikniği'nin bu yıl 9. su gerçekleşecek. İstanbul Ümraniye Ünyeliler Derneği’nin organize ettiği ve her yıl binlerce Ünyelinin katılımıyla gerçekleşen pikniğe bu yıl yaklaşık 10 bin kişinin katılımı bekleniyor. Her yıl olduğu gibi Ünye’nin yanı sıra İkizce ve Çaybaşı ilçeleri ile bağlı belde ve köylerden olanlarında katıldığı piknikte ikramların yanı sıra yöresel oyun etkinlikleri ve konserler yer alıyor.

Büyük Ünyeliler Buluşması ve Pikniği'nin İstanbul’da yaşayan Ünye ve çevre ilçelerinin birlikte ve en büyük organizasyonundan biri olduğunu dile getiren İstanbul Ümraniye Ünyeliler Derneği Başkanı Hüseyin Öztürk, “8 yıl önce başlayan ve geleneksel hale getirdiğimiz piknik, Ünyelilerin büyük önem verdiği ve her yıl buluşması anlamını taşıyor. Büyük bir katılım ve coşku ile geçen piknikte hem hemşehrilerimiz piknik yapıyor, hem de bir araya gelmenin sevinci ve mutluluğunu paylaşıyor. Ünye’nin adını taşıyan bu büyük buluşmaya binlerce Ünyelinin yanı sıra Ünyeli hemşehrimiz olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, eski İçişleri Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ile bölge milletvekilleri ve bürokratların katılmaları bekleniyor” dedi.

Her yıl olduğu gibi şölen havasında geçecek olan büyük buluşmaya ilişkin hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Dernek Başkanı Öztürk, İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye Hekimbaşı Piknik alanında 9 Haziran Pazar günü, 9. su gerçekleşecek bu büyük buluşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu

Kaynak: İHA