Televizyon Starları Akdeniz Üniversitesi’nde

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 4. Antalya Televizyon Ödülleri heyecanı sanatçı ve öğrenci buluşmalarıyla devam ediyor.

Televizyon Starları Akdeniz Üniversitesi’nde
27 Nisan’da Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek söyleşide televizyon ekranlarının güler yüzlü dizisi “İşler Güçler”in ünlü isimleri, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek. Söyleşide yer alacak sanatçı ve oyuncular, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaklar. “İşler Güçler”in yapımcılığını Hayri Aslan, yönetmenliğini Selçuk Aydemir yaparken, senaryosu ise Onay Durgun ve Osman Edip Tekin’e ait. Görüntü yönetmenliğini Özgür Polat’ın yaptığı dizinin müziği Tolga Çebi imzasını taşıyor. Sanat yönetmenliğini Hüsamettin Demirci’nin yaptığı oyunda Ahmet Kural (Ahmet Kural), Murat Cemcir (Murat Cemcir), Sadi Celil Cengiz (Sadi Celil Cengiz), Şinasi Yurtsever (Hakkı,) Burak Satıbol (Şahin), Ceren Moray (Zehra), Yeliz Şar (Tülay),Gaye Gürsel (Feride), Yılmaz Gruda (Rüstem), Murat Akkoyunlu’dan (Şenol) rol alıyor.

“Modern Muzip Yalanlar” sloganıyla yayınlanmaya başlayan; başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı “İşler Güçler”, kariyerinin farklı noktalarındaki üç oyuncunun, birlikte bağımsız bir film çekebilmek için girdikleri kısır döngünün trajikomik hikayesi olarak izleyici ile buluşuyor.
Kaynak: İHA