Karşıyaka Belediye Başkanı Küçük Damla Oldu

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl son kez uygulanan makamların çocuklara verilmesi Karşıyaka Belediye’sinde gerçekleşti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Küçük Damla Oldu
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencisi Damla Eda Kurt, Başkan Cevat Durak’ın makamına oturarak müdürlere emirler verdi, yapılmasını istediklerini sıraladı. Küçük Başkan Damla, daha sonra 23 Nisan programlarına Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte katıldı.

Ortaokul 6. Sınıf öğrencisi Damla Ede Kurt, annesi Filiz Kurt, Babası Hüseyin Kurt, aynı okulda anasınıfı öğrencisi kardeşi Deniz Umut Kurt, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Müdürü Tülin Genç, öğretmeni Ünzile Uran ile birlikte geldi. Belediye Başkanı Durak’a çiçek hediye eden küçük başkan, makama oturduktan sonra Zabıta Müdürü, Fen İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürünü arayarak sorular sordu, talimatlar verdi.

23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e şükran duyduğunu belirten Damla Eda Kurt “ Atatürk’ün ilke ve devrimlerini korumak için üzerime düşenleri layıkıyla yapacağım. Ayrıca bizlerin aydınlanmasını sağlayan öğretmenlerime ve anne - babama teşekkür ediyorum. Karşıyaka’da 23 Nisan’ı dünya çocuklarıyla kutluyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak’a tüm çocuklar adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA