Ak Parti Kozaklı Kampı Sona Erdi

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Kırşehir ve Nevşehir İllerini kapsayan Teşkilat içi Eğitim Kampı sona erdi.

Ak Parti Kozaklı Kampı Sona Erdi
Nevşehir’in Kozaklı İlçesi’ndeki Divaibis Otel’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Teşkilat Başkan Yardımcıları Mahmut Kaçar ve Mahmut Göksu yanı sıra Akademisyenler Doç.Dr. Adnan Çevik ile Yrd. Doç.Dr. Hüseyin Aykut’un katılımlarıyla gerçekleşen toplantı iki gün sürdü.

AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Kırşehir ve Nevşehir İllerini kapsayan teşkilat içi eğitim programında, İl Yönetimi, İl Koordinatör Milletvekilleri, Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir İlçe Ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Belde Başkanları Ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte 500 partili eğitim aldı.

20 Nisan’da Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar’ın açılış konuşmasıyla start alan eğitim toplantısının ilk gününde, Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Çelik basına açık bir konuşma gerçekleştirdi. Çelik, Ak Partinin genelde ve yerelde yaptığı hizmetlerden bahsederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar tarafından teşkilat yapısı ile ilgili konferansın verildiği toplantıda daha sonra, Teşkilatta Koordinasyon ve İlişkiler hakkında Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ilk günü Akadamisyen Doç.Dr. Adnan Çevik’in Siyasi Tarih isimli konferansı ile sona erdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in basına açık gerçekleştirdiği “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politikamız” konulu sunumu ile başlayan toplantının ikinci gününde Akademisyen Yrd. Doç.Dr. Hüseyin Aykut, Siyasi Ahlak isimli bir konferans gerçekleştirdi. Eğitim kampı Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’in partililere ve basına yapacağı genel değerlendirme ile sona erdi.

AK Parti İl Başkanı Sunar, eğitim ve istişare toplantısının partililer açısından oldukça faydalı geçtiğini belirterek, “ AK Parti Nevşehir İl başkanlığımızın ev sahipliği ile düzenlenen ve 20-21 Nisan 2013 tarihlerinde Kozaklı İlçesi Divaibis Otel'de gerçekleşen Teşkilat İçi Eğitim Programı bizim için çok faydalı geçti. AK Parti İl Başkanlığımız olarak bu kampta eksiksiz olarak yerimizi aldık. Biz biliyoruz ki, bir teşkilatın başarıya ulaşması için izlenmesi gereken belli faktörler vardır. Planlama, organizasyon, yönetme ve kontrol iyi bir siyasi teşkilatın olmazsa olmaz unsurlarıdır. Nevşehir’de başarıya ulaşmak adına hep birlikte maksimum seviyede gayret gösterdik. İlerleyen dönemlerde de bu tür eğitim faaliyetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA