Hindistan'da bir tecavüz skandalı daha

5 yaşındaki kızı kaçırıp 4 gün boyunca tecavüz etti.

Hindistan'da bir tecavüz skandalı daha
Doğu Delhi'de komşusu tarafından kaçırılan ve 4 gün boyunca tecavüz edilen 5 yaşındaki kız yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Hinsdistan'da Gandhi Nagar'daki evinin yakınında oyun oynadığı sırada komşusu tarafından kaçırılan küçük kız ağlama sesini yakında bulunan kişlerin duymasıyla bulundu.

Doktor raporuna göre, genital bölgelerinde 'yabancı cisimler' olduğu belirlenen kurban, Delhi'deki Dayanand Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyor. Tecavüz zanlısının küçük kızı boğarak öldürme girişiminin izleri de rapordaki ayrıntılar arasında.

Swami Dayanand Hastanesi'ndeki doktorlar raporda 5 yaşındaki küçük kızın genital organlarının parçalandığını, içerisinde 200 ml'lik şişe ve kırık mum parçaları bulduklarını, kurbanın yüzünde çeşitli yaraların bulunduğunu belirttiler.

Hastane doktorlarından R.K. Bansal, 'şimdiye kadar karşılaştığı en kötü durum' olarak nitelediği olayın kurbanı küçük kızın yaşama şansının önümüzdeki 48 saate bağlı olduğunu söylüyor.

Olay bu ay Hindistanda gerçekleşen üçüncü 'küçük yaştaki çocuğa tecavüz' vakası. Önceki haftalarda 10 yaşındaki bir kız otobüs şöförü bir kişi tarafından kaçırılmış ve tecavüz edilmişti.

Geçtiğimiz hafta ise yine 10 yaşındaki bir kıza tecavüz edilmiş, polisin duyarsız kaldığı olayda kızın ailesine susma payı olarak 2,000 rupee (24 dolar) teklif edilmişti.

Daily Mail