CHP İl Teşkilatı'ndan, Mihalıççık İlçesi Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı, Mihalıççık ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, toplantıda yaptığı konuşmada, "Akil İnsanlar" hakkında değerlendirmelerde bulunarak, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin il, ilçe ve köylerinde birileri dolaşıyor ve 'barış istiyor musunuz-' diye soruyor. Biz zaten yıllardır kardeş kanı akmasın, şehitler olmasın diye mücadele eden bir partiyiz. Biz ülkemiz için canını veren kuşakların çocuklarıyız, torunlarıyız. Bu süreci desteklemiyoruz."

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Büyükşehir Belediye Yasası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak, yasa ile yetkilerinin kısıtlandığını anlatan Büyükerşen, şunları kaydetti:

"Benim Doktorlar Caddesi'nde oturan bir seçmenim ne vergi ödüyorsa, Mihalıççık'ta bir köydeki seçmenimde aynı vergiye yükümlü olacaktır. Ayrıca yol, kaldırım yapımı, şehir merkezindeki bir evin önüne dökülen asfalttan alınan paranın aynısı, köydeki vatandaşta ödeyecektir. Kısacası; güç artacak, şehir merkezine talep artacak, köyler eriyecektir. Köyde tarım son bulacak, yavaş yavaş köylerde yok olacaktır."

-"Yerel seçimlerde de Eskişehir'in bütün ilçelerinde CHP egemen olacaktır"

Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet ise yaptığı konuşmada, Eskişehir'de CHP oy oranının yüzde 70'leri geçtiğini belirterek, "Yerel seçimlerde de Eskişehir'in bütün ilçelerinde CHP egemen olacaktır. MHP, DSP, ANAP gibi partilere oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum bu önümüzdeki bir yıllık seçim çalışmasında omuz omuza vererek, bu yolsuzluğa ve yoksuluğa 'dur' diyerek, tüm Türkiye için çalışalım" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA