Bilal Erdoğan Rteü Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti'ne Girdi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, babasının adını taşıyan Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın Mütevelli Heyeti'nde görev aldı.

Bilal Erdoğan Rteü Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti'ne Girdi
Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın Mütevelli Heyeti, Vakıf Başkanı ve Eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman’ın başkanlığında bugün Üniversite Rektörlük Binası’nda toplandı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı toplantıda, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Mütevelli heyetinde yer alan Bilal Erdoğan, Hasan Kemal Yardımcı, Mehmet Cengiz, Ahmet Gür gibi çok sayıda iş adamı ve diğer heyet üyeleri katıldı.

Toplantı sırasında Kahraman, arka sandalyelerde oturan Bilal Erdoğan’ı yanına çağırarak Erdoğan için bir sandalye boşaltılmasını istedi.

Kahraman yaptığı açılış konuşmasında, “Üniversitemizi geliştirmek için neler yapmalıyız, çalışmalarımız neler olmalı, hangi hedeflere nasıl yürümeliyiz bu noktada fikir alış verişinde bulunacağız. Vakfımız Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin gelişmesine katkıda bulunacak. Güçlü bir vakıf olarak güçlü bir üniversiteyi inşa etmede elinden geleni yapacak. Tıp, İlahiyat ve Mühendislik sahasında sözü geçen, diploması aranan bir üniversite olma hedefimiz var” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ise yaptığı konuşmada, “Rize’de başarı gösterecek bir üniversite sadece bölgede, ülkede ve Türkiye’de değil dünya ülkelerinde söz sahibi olacaktır. Üniversitemiz insanlığa yararlı sonuçlara hizmet edecek üretimler ortaya koyacaktır” diye konuştu

Toplantının kalan kısmı basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA