Lise Öğrencilerine 'iş Arama Becerileri' Konulu Seminer

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından iş arama becerilerine yönelik eğitim semineri verildi.

Lise Öğrencilerine 'iş Arama Becerileri' Konulu Seminer
Keskin Lisesi konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerine, ilçede bulunan liselerin son sınıf öğrencilerinden 200 öğrenci katıldı.

Kırıkkale Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu, Ortaokul ve Liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik, doğru iş ve meslek seçmelerine destek olmak amacıyla İş Arama Becerileri eğitimi, cv hazırlama, İşverenle Nasıl Görüşülür, İş Arama Teknikleri, İşkur Faaliyetleri, Mülakat Teknikleri gibi konulardaki seminerleri il merkezi ve ilçelerdeki tüm okullarda bu tür eğitimleri verdiklerini dile getirdi.

İl Müdürü Ulu, "Gençler bizim geleceğimizdir. İŞKUR olarak bu süreçte gençlerimize çeşitli eğitimlerle yardımcı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Seminerde öğrencilere İş Danışmanı Osman Göken tarafından iş arama becerileri, mülakat teknikleri, cv hazırlama ve diğer daha birçok konuların yanı sıra İŞKUR'un faaliyetleri hakkında da bilgiler aktarıldı.
Kaynak: İHA