Gelinlikle Çıktığı Evine Tabutla Geldi

İzmir’de eşi ve kayınpederi tarafından dövüldükten sonra terk edildiği hastanede hayatını kaybeden Pınar Yolver, 2 ay önce gelinliği ile çıktığı Sultanhisar’daki baba ocağında son yolculuğuna uğurlandı.

Gelinlikle Çıktığı Evine Tabutla Geldi
İzmir’de eşi M.Y. ve kayınpederi S.Y. tarafından dövülüp işkence yapıldıktan sonra terk edildiği hastanede hayatını kaybeden 2 aylık gelin Pınar Yolver'in İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi bugün öğle saatlerinde ailesinin yaşadığı Aydın'ın Sultanhisar ilçesine getirildi.

Sultanhisar merkez 5 Eylül Mahallesi'nde yaşayan Pınar'ın annesi Şirinnaz Demir, 2 a önce uğurladığı kızının cenazesini gözyaşlarıyla karşıladı. Baba Münir Demir ve Pınar’ın yakınları cenazede Kürtçe ağıtlar yaktı. 5 kardeşten ortanca olan kızını son kez görmek isteyen annenin isteği yerine getirilmedi.

Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen da, Demir ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Pınar’ın cenazesi Cibe Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası Rekmez Mezarlığı'na gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Eşini sakinleştirmeye çalışan baba Münir Demir, kızıyla en son dün saat 20.10'da konuştuğunu kızının herhangi bir sorundan bahsetmediğini aktardı. Pınar Yolver'in, eşi M.Y. ile 2 ay önce görücü usulüyle evlendiği öğrenildi.
Kaynak: İHA