Milletvekili Baloğlu, Genç İş Adamları İle Buluştu

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından organize edilen "Genç İşadamları Toplantısı" Akşehir Mutfağı'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı A.Bahadır Örs, Akşehir Belediye Başkanı A.Kadir Oğul ve genç iş adamları katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programın moderatörlüğünü İlçe Ekonomik İşler Başkanı Lütfi Ökesli yaptı.

Milletvekili Baloğlu toplantının sosyal amaçlı bir toplantı olduğunu, Akşehir'de ekonomik gelişmelerin daha verimli hale nasıl getirilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere bu toplantının düzenlendiğini ve belirli aralıklarla bu toplantının yapılabileceğini söyledi.

Genç iş adamlarının sorularını da yanıtlayan Baloğlu, "Akşehir kadim bir şehirdir. Bu kültürü yaşatmak sizlerin elinde. Aynı zamanda ilçede ekonomik hayatın canlı tutulması için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmak ve biraz da özveri göstermek gerekir diye düşünüyorum" dedi.

Akşehir'de yapılan çalışmaların özel sektör ve girişimci iş adamları sayesinde daha da artacağını ve Akşehir'in artık eski Akşehir olmayacağını söyleyen İlçe Başkanı Örs de "Akşehir'in her anlamda bir adım daha ileriye gitmesi için çalışan bir ekip var. Başta Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu olmak üzere bir ekip ruhuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, 2013 yılı içerisinde Akşehir'de pek çok yatırımın yapılması konusunda çalıştıklarını ve belediye olarak gereken desteği her zaman göstereceklerini ifade etti.

Muhabir: Bayram Uygun

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA