Manisa Belediyesi’nin Camilere Desteği Sürüyor

Manisa Belediyesi, Kuşlubahçe Camii’nde eksikliği hissedilen tuvaletlerin yapımını tamamladı.

Manisa Belediyesi’nin Camilere Desteği Sürüyor
Manisa’da bulunan camilerin eksikliklerinin tamamlanması çalışmalarını sürdüren Manisa Belediyesi, Kuşlubahçe Camii’nde eksikliği hissedilen tuvaletlerin de yapımını tamamladı. Camii Derneği ve cemaatten gelen talepler doğrultusunda kısa sürede tamamlanan tuvaletler kullanıma açılırken, Kuşlubahçe Camii imamı Harun Özcan, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti. Camilerine yapılan hayırlı hizmetler nedeniyle camii derneği ve cemaat adına Manisa Belediyesi’ne teşekkürlerini sunduklarını ifade eden cami imamı Özcan, “Camimizin tuvalet eksikliği noktasında eksikliği olduğunu Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallemizi ziyareti sırasında iletmiştik. Cemaatimizin de bu konuda talepleri olmuştu. Bu talebimiz kısa sürede yerine getirildi.

Yakın zamanda camimizin çevre duvarları da yenilenecek. Bu çalışmalarla birlikte camimizin çehresi de değişmiş olacak” diye konuştu.

"ÇEVRE DUVARLARI YENİLENECEK"

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, Kuşlubahçe Camii’ne yapılan tuvaletlerin yanı sıra çevre duvarlarının da yenileneceğini belirterek, “Diğer camilerimizde olduğu gibi Kuşlubahçe Camii’nin de dış cephe duvarlarını yenileyerek, ferforje demirleri ile ışıklandırmasını da yapacağız. Camimize yapılacak çalışmaları programımıza aldık. Ayrıca gelen talepler doğrultusunda diğer camilerimize de imkânlarımız dâhilinde desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA