Kutlu Doğum Haftası’nda Çocukları Unutmadılar

Sakarya Müftülüğü 2013 Yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Sakarya’ya gelen Hüseyin Goncagül ve tiyatro ekibi Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi’ni hınca hınç dolduran ilköğretim ve Kur’an Kursu öğrencilerine sundukları tiyatro gösterileri ile coşkulu dakikalar yaşattılar.

Kutlu Doğum Haftası’nda Çocukları Unutmadılar
Kutlu Çocuk Tiyatro Gösterisi Programında çocuklara sinevizyon gösterimi, Kur’an-ı Kerim tilaveti, naat okuma, canlandırmalar, sema gösterisi, şiir sunumu, jonklör, tiyatro gösterisi ve çocuk ilahileri sunuldu.

Orhangazi Kültür Merkezi Salonu’nu dolduran ilköğretim öğrencilerini yarıştıran Hüseyin Goncagül ve ekibi, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onların da katılımlarını sağladılar.

Program’da; Sakarya Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ortaokullar Arası Şiir Yarışmasında dereceye giren Sabiha Hanım Ortaokulundan Sema Gupse Acar, Erenler Güneş Ortaokulundan Meryem GürseS, Kazımpaşa Ortaokulundan Beyza Avşin, Mehmet Nuri Ortaokulundan Ömer Faruk Taşkıran ve Özel Işık Ortaokulundan Mahmuthan Şahin’e ödülleri Sakarya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş ve Adapazarı Müftüsü S. Emin ArvaS tarafından verildi.

Kaynak: İHA