"Kutlu Doğum" Haftası

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, "Kutlu Doğum" haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aslan, mesajında, Hz. Muhammed'in müstesna bir peygamber özelliği ile diğer peygamberlerden farklı ve peygamberlerin sonuncusu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''O insanları, bir Allah inancı etrafında toplanmaya davet etmiş, sevgi ve şefkatle birbirine bağlı, erdem sahibi bir ümmet, bir İslam topluluğu meydana getirmiştir. Peygamberimizin büyüklüğü, Allah'ın emir ve yasaklarını insanlara müjdeleyerek ve kolaylaştırarak öğretmesidir. Asla insanları korkutma ve zorlaştırma yoluna gitmemiştir. İslam öncesi bütün dünya sosyal, ekonomik, dini, maddi ve manevi karmaşıklık, buhran ve bunalımlar içerisinde boğuşurken, O insanlara İslam dini yani Kur'an ile kurtuluş yolunu göstermiştir. İnsanlığı karanlıktan nura, aydınlığa çıkartmıştır. İnsanlık aradığı dünya, ahret mutluluğunu, huzur ve güvenini O'nda ve O'nun getirdiği İslamiyet'te bulmuştur. O'nun hayatı apaçık, duru, berrak ve her türlü kötülük, yalan ve yanlışlıklardan arınmış bir hayattır. O'nun hayatı ete kemiğe bürünmüş Kur'an-ı Kerim'dir. Dosdoğru Muhammed, Muhammed'ül Emin'dir. O, insanlığın son aydınlatıcısıdır.''

-Başmakçı'da Turizm Haftası etkinliği

Başmakçı ilçesi Çok Programlı Lisesi'nde Turizm Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinin önderliğinde öğrencilerinin hazırladığı programda müzik dinletisi, şiir, slayt ve tiyatro gösterileri sunuldu.

Programa Kaymakam Ali Polat da katıldı.

Muhabir: Esma Eser - Canan Tükelay

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA