Gölde Kayıkla Gezerken Yağmura Yakalanan Kadınlar, Mahsur Kaldı

Piknik yapmak için Gölbaşı'na gelen 2 aileden 4 kadın, pedallı kayıklarla Mogan Gölü'nde gezintiye çıktı.Aniden bastıran yağmur nedeniyle gölün ortasında mahsur kalan kadınlar, motorlu tekneyle kıyıya çekildi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki piknik yapmaya gelen Akdemir ve Yılmaz ailelerinin kadınları, kiraladıkları pedallı kayıklarla Mogan Gölü'nde gezintiye çıktı. Kıyıdan oldukça açılan Fatma ve Ezgi Akdemir ile Üzeyde ve Şeyma Yılmaz, yağmurun aniden bastırması sonucunda gölün ortasında mahsur kaldı.Telefonla yakınlarından yardım isteyen 4 kadını kurtarmak için görevliler ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Sağanak yağmurun altında, gölün ortasında mahsur kalan kayıkların yanına giden görevliler, can yeleği giydirdiği kadınları motorlu tekneye aldı. 2 kayığı da tekneye bağlayan görevliler, yağmurun altında mahsur kalan dört kadını kıyıya çıkardı.Yağmurda oldukça ıslandıkları gözlenen kadınlar, sık sık kendilerini kurtaran görevlilere teşekkür etti.Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen 4 kadın, yeniden ailelerinin yanına döndü .