Aybastılı Öğrenciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Ankara Aybastılılar Derneği tarafından organize edilen sabah kahvaltısında, Ankara'da Üniversitelerde eğitimini sürdüren Aybastılı öğrenciler ile bir araya gelindi.

Aybastılı Öğrenciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Türkiye Spor Yazarları Derneği Lokali'nde düzenlenen tanışma ve kaynaşma proğramına TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Ankara Aybastılılar Derneği Başkanı Mehmet Gündoğar, eski Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ali Em ve Ankara'da Üniversiteslerde okuyan Aybastılı öğrenciler katıldı.

Ankara Aybastılılar Derneği Başkanı Mehmet Gündoğar yaptığı konuşmada, “Dernek olarak elimizden geldiğince gurbet elde eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz.Bu organizasyonumuza katıldıkları için milletvekilime, belediye başkanıma, YSK başkanıma ve sevgili öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum “dedi.

Aybastı Belddiye Başkanıİzzet Gündoğar ise “Bizler de siz genç kardeşlerimiz gibi zamanında buralarda öğrenciydik. İnşallah gelecekte bizlerin ylerinde sizler olacaksınız.Bundan sonraki süreçlerde bu ülkeyi siz gençlerimiz idare edeceksiniz.Bizler de sizlere şu an itibariyle gücümüz yettiğince destek olmak,hal ve hareketlerimizde de örnek olmak durumundayız” diye konuştu.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Ordu Milletvekili Mutafa Hamarat'ta yaptığı konuşmada, “Bu gün burada bir pazar sabahı memleketimizin genç beyinleri Üniversiteli gençlerimize bir arada olmak ne güzel.Sivil toplum örgütümüz derneğimizin bu birlikteliği sağlaması da çok güzel bir olgu.Başkanımız burada.Yine yetişmiş bir bürokrat kardeşimiz burada.Biz de buradayız.20 yıl önce bizler sizin durumunuzdaydık. Üç beş yıl sonra sizler bizlerin bulundukları makam ve mevkilerde olacaksınız. Çıta her geçen gün yükseliyor.Onun için siz gençlerimiz çok çalışmak zorundasınız.Büyüklerimizin bize bıraktığı emaneti bizler aşıyoruz.Yarınlarda inşallah sizler taşıyacaksınız.Ben bu öğrencilik hayatınızda sizlere sahip çıkan Aybastılılara teşekkür ediyor siz öğrencilerimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA