Bergama Belediyespor'dan İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Bergama Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Güngör, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik direktör Murat Gürkan Zora ile birlikte, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven'i makamında ziyaret etti.

Bergama Belediyespor'dan İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret
24 saat halkın can ve mal güvenliğini kendi canı pahasına sağlayan emniyet mensuplarının işlerinin zorluğuna, hafta sonları Bergama Belediyespor maçlarının da ek yük getirdiğini belirten Kulüp Başkanı Güngör, deplasman maçları için gittikleri şehirlerdeki emniyet görevlilerinin kendilerine çok yardımcı olduğunu da hatırlarak, bu nedenle bu ziyaret vesilesiyle tüm Emniyet Teşkilatı'na yapmış oldukları zorlu ama onurlu görev için teşekkür ederek, başarılar diledi.

Eski futbolcu olan ve spora olan ilgisiyle bilinen Bergama İlçe Emniyet Müdürü Ataseven de bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, kırmızı lacivertli ekibin kümede kalacağına yürekten inandığını söyledi.

Ataseven, Bergama Belediyespor teknik direktörü Zora'dan da, Çorumspor maçında keyifli bir maç izlemek için erken goller bulmalarını istedi.

Bergama Belediyespor Başkanı Hüseyin Güngör, ziyaret sırasında Ataseven'e adının yazılı olduğu formayı hediye etti .
Kaynak: İHA