Ak Parti Milletvekilleri Cizre’de Güvercin Uçurdu

AK Parti’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu İl Koordinatörü milletvekilleri, Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvercin uçurdu.

AK Parti MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati’nin başkanlığındaki heyet Cizre’de coşkuyla karşılandı. Heyet, Bırca Belek’te basın toplantısı düzenledi.

AK Parti MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Şırnak’a farklı tarihlerde farklı vesilelerle birçok defa geldiğini ama Şırnak’a bu defaki gelişinin kendi tarihlerinde, kendi belleklerinde önemli bir yer tutacağını, çünkü bugünkü gelişlerinde baharın güzelliğini bütün canlılarda gördüğünü söyledi.

Nebati, “Papatyalar, laleler, sümbüller kendisini güler yüzüyle gösteriyor. Yağan yağmurlardan, eriyen karlardan dereler taşkın bir halde. Bu derelerin taşkınlığını güllerdeki ve çiçeklerdeki güzelliği Şırnak’ta insanların tamamında gözlerinde görmekten dolayı büyük bir keyif alıyoruz. Çünkü Şırnak bu gün tarihi günlerinden bir tanesini yaşıyor” dedi.

Milli birlik ve kardeşlik havasını en fazla yaşamak isteyenlerden oluşan bir grup olduklarını anlatan Nebati, “Böylesine bir ilde de biz, sevgi hanesinde birlikte yaşamak üzere buraya geldik. Buraya gelirken, 14 ilimizin ev sahipliğini Şırnak yapmak üzere il başkanları, il teşkilat başkanları ve teşkilat yapımızın oluşturmuş olduğu her ilin bir koordinatörüyle buraya geldik. Dört merkezde ziyaretlerde bulunacağız. Bir kısmımız Silopi, bir kısmımız İdil ve bir kısmımız da Uludere’ye gideceğiz. Yarın sabah da bölge teşkilat toplantımızı Şırnak merkezde bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Milli birlik ve kardeşlik projesinin hayata geçtiği ilk günden bu güne hükümetimizin ve devletin yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü buraya keyifle gelmek duyguların en güzelidir. Bu süreçte elini, bedenini değil ruhunu ve her şeyini taşın altına koyan büyüklerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan toplantının ardından dört gruba ayrılan heyetten bir grup Silopi’ye, bir grup İdil’e, bir grup Uludere’ye geçerken, bir grup da Cizre merkezde kalarak önce AKP Cizre İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Heyette AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekemen, AK Parti Ordu Milletvekili Fatihan Ünal, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Hamzaoğulları, Kahramanmaraş Milletvikili Sıtkı Güvenç, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Gaziantep Milletvekili Halil Mazicioğul, Van Milletvekili Mustafa Bilici, Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akaman, Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Emin Dindar’ın yanı sıra 22 Dönem Batman Milletvekili Ahmet İnal, 23 Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun ve birçok MKYK üyesi, AK Parti Şırnak İl ve ilçe yöneticileri yer aldı .
Kaynak: İHA