Tekman’da Polis Haftası Etkinlikleri

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168.Yıldönümü Erzurum’un Tekman İlçesi’nde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Tekman’da Polis Haftası Etkinlikleri
Tekman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cuma Namazı öncesinde Şehitler için Mevlid-i Şerif okutulması ve cami çıkışında cemaate lokum ikramı ile başlayan, bugünde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlamalara Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur, Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan,Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürkan Türk, Tekman Cumhuriyet Savcıları, Hakimleri, daire amirleri ve ilçe esnaflarında ve vatandaşlardan yoğun katılım oldu.

Sabah Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımı ile saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması akabinde çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

İlköğretim öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek Polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Duraner Yay tarafından kutlamalar kabul edilerek katılanlara ikramlarda bulunuldu. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin hazırlamış olduğu Ebru Sergisi katılanlar tarafından büyük bir beğeni ile ziyaret edilerek İlçe Emniyet Müdürü Duraner Yay İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur’a hat sanatı ile isminin yazılı olduğu tabloyu hediye etti .
Kaynak: İHA