Kırklareli'deki Kutlamalarda "Kurtlar Vadisi" Dizisi Oyuncuları, Vatandaşlara Karanfil Dağıttı

Kırklareli'de polis teşkilatının 168. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında, "Kurtlar Vadisi" dizisinin oyuncuları, vatandaşlara karanfil dağıttı, polis motosikletiyle şehir turu attı.

Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Anıttaki törenin ardından, kutlamalar çerçevesinde kente gelen "Kurtlar Vadisi" dizisinin oyuncuları Kenan Çoban, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak ile oyuncu Mustafa Üstündağ ve Ecem Üstündağ, Fevzi Çakmak Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Vatandaşlarla sohbet eden oyuncular, daha sonra kutlamaların devam ettiği Kırklareli Kültür Merkezi'ne geçti.

Buradaki törenin ardından, polis üniforması giyen dizi oyuncuları, polis motosikletlerine binerek şehir turu attı.

-"Kardeş olduğumuzu tekrar hatırlayalım"-

Şehir turu sonrası motosikletlerle Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne gelen oyuncular, İl Emniyet Müdürü Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir gazetecinin çözüm sürecine ilişkin soru yönelttiği Mustafa Üstündağ, "Bu süreçte seçilmiş olan kişilerin, olmayan kişilerin ve bu topraklarda yaşayan herkesin artık barışa, akan kanın durmasına ihtiyacı var. Bu süreçte seçilmiş ya da seçilmemiş diye bir şey yok. Hep beraber hareket etmemiz gerekiyor ki kardeş olduğumuzu tekrar hatırlayalım" diye konuştu.

Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran

Yayıncı: Nurettin Coşkun
Kaynak: AA