Romantik Genç, Beşiktaş-kadıköy Vapuru’nda Evlenme Teklifi Yaptı

Evlilik kararını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk getiren çılgın genç, Beşiktaş-Kadıköy seferini yapan 20.15 vapurunda sürprizini hayata geçirerek evlilik teklifini yaptı.

Dünya Kadınlar Gününde İstanbul’da enteresan bir evlenme teklifine imza atıldı. Ankara’da yaşayan Özkan Taşkın İstanbul’da yaşayan sözlüsü Tuğçe Özdemir’e evlenme teklifi yapmak için organizasyon şirketiyle anlaştı.Taşkın evlenme teklifi için Beşiktaş-Kadıköy seferini yapan vapurunu seçti. Çift, Kadıköy’e gitmek için Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi’nden 20.15’te hareket eden vapura bindi. Barış Manço isimli gemi boğazda ilerlerken önceden organize edilen enstrüman ekibi Kenan Doğulu’nun “Yüzsüz Yürek” adlı parçasını çalmaya başladı.

Ardından organizasyondaki kişiler “Prensesim Benimle Evlenir Misin?” yazılı pankartı açtığında Özkan Taşkın, sözlüsünün yanına gelerek diz çöktü. Elinde üzerinde “Benimle Evlenir Misin?” yazan bir adet baskılı gül ile diz çökerek evlenme teklifi etti. Tuğçe Özdemir, bu teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek “Evet” cevabını verdi. Çift şarkılar eşliğinde vapurda dans ederken, yolcular ise sevgilileri alkışlayarak tebrik etti.

8 yıldır beraber olduklarını söyleyen Tuğçe Özdemir, “Çok iyiyim şu an anlatılamaz. Hiç beklemiyordum. Hiç çaktırmadı zaten. Hep bir eksik var. Bana zaten defalarca evlenme teklifi etti. Zaten bizim yarın akşam sözümüz vardı. Çok farklı bir şey. Bütün yorgunluğum gitti. İnanın şuan ve koşturma içindeyim. Buraya o kadar farklı bir şekilde getirildim ki, benim üzerime şirketim var. Şirkette evrak eksikmiş. Yok patente sıkıntı varmış, yok ceza gelecekmiş, benim imzam gerekiyormuş ve akşam 8.00’a kadar da memuru benim için tutcaklarmış. Toplam 8 yıldan beri beraberiz. 8 defa evlenme teklifi etti. Her sene teklif ediyor. Yanlış zamanı seçmişti. Bugün doğru zamanı seçti. Biz ayrılık yaşadık ama en sonunda hayatımızı birleştirmek için böyle bir adım attık” dedi.

Evlenme teklifini yapan Özkan Taşkın ise, “Buraya nasıl getirdiğimi nasıl kandırdığımı bilmiyorum. Buraya Ankara’dan geldim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şu anda konuşamıyorum” dedi.

Kaynak: İHA