Btp İl Başkanlığı’na Yeniden Özkar Seçildi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl kongresinde delegelerin tamamının oyunu alan Alaaddin Özkar yeniden İl Başkanlığına seçildi.

Btp İl Başkanlığı’na Yeniden Özkar Seçildi
Kongreye BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, BTP MYK Üyesi Avukat Mehmet Galip Akdağ, Yusuf Yakut, BTP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özuymaz, BTP Musabeyli İlçe Başkanı Sabri Aytekin, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Alaaddin Özkar, BTP Kilis İl Başkanı oldu.

Kongrede BTP MYK Üyesi Yusuf Yakut, Avukat Mehmet Galip Akdağ ve BTP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özuymaz birer konuşma yaptılar. BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar yaptığı konuşmada, büyük davaların büyük çileler ile devam edip zaferle sonuçlanacağı vurgulayarak, “Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Haydar Baş, Putin’in davetlisi olarak Rusya’ya gitti ve Milli Ekonomi Modeli’nin anlattı. Ancak Türkiye’de Genel Başkanımızın Rusya ziyaretinden hiç bahsedilmiyor. Çatlasalar da patlasalar da artık güneş açmıştır. Putin’in danışmanı olan Ali Victor Minin “Hocam dünya sizin ayağınıza gelecek” demişti. Bugün görüyoruz ki Rusya başta olmak üzere birçok dünya devleti Milli Ekonomi Modelini ve Genel Başkanımızı benimsiyor. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, modeli dünya tarafından kabul edilse de, bu modelin Türkiye’de de hayata geçirilmesi ve milletimizin düştüğü ekonomik bunalımlardan kurtulması için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Biz de BTP olarak Kilis’te sahip olduğumuz zengin kadro ile çalışmalarımızı hızlandırıp bulunduğumuz noktayı daha yukarılara taşıma hedefindeyiz” dedi.

BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar’ın yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Yaşar Anteplioğlu, Yahya Özbezek, Zekeriye Bülent Bulut, Mehmet Selim Selçuk Baytürkmen, Arif Osman Onur, Mehmet Uğur Günay ve Nadir Salar. Yedek üyeliklere Mustafa Elmacı, İhsan Değerli, U. Mahmut Şener, Mustafa Sağgün, Mustafa Berksözlü, Ali Avcı, Muhittin Polat, İbrahim Halil Aslan seçildi .
Kaynak: İHA