Aksaray Mercedes Fabrikası Yönetiminde Değişiklik

Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürlüğü'nde görev değişimi yapıldı.

Aksaray Fabrika Müdürü Gerald Jank, Mercedes’in Almanya’da bulunan motor fabrikasına müdür olarak atandı. Mercedes’in İstanbul’da bulunan Otobüs Fabrikası Müdürü Klaus Pfeifer de Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürlüğü'ne getirildi.

Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı Muhterem Taşdemir ve diğer davetlilerin katılımıyla bir program düzenlendi.

Mercedes Benz Kamyon Müşteri Merkezi'nde düzenlenen programda, Aksaray Kamyon Fabrikası'nın Müdürü Gerald Jank, görevini yeni müdür Klaus Pfeifer’e devretti. Aksaray Valisi Selami Altınok, Mercedes’in, bütünleşerek Aksaray’la anılan bir fabrika olduğunu ifade etti.

Altınok, Almanya’da bulunan Mercedes Motor Fabrikası Müdürlüğü’ne atanan Gerald Jank’a, Aksaray’da görev yaptığı sürede yaptığı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz ve İlknur İnceöz de yaptıkları açıklamada, Mercedes’in, müdürleri ile beraber Aksaray’a çok büyük katkılar sağladığını belirtti.

Aksaray ve Mercedes’in Aksaray Fabrikası'nın kendisi için öneminin büyük olduğunu ifade eden Gerald Jank ise Aksaray’da çok önemli başarılar elde ettiklerini, Aksaray’da çalışmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Vali Selami Altınok, Aksaray milletvekilleri ve belediye başkanı ile birlikte son teknoloji ile yeniden yapılan yeni üretim holünü gezdi. Yapılan yatırım ve üretimlerle ilgili bilgi alan Vali Selami Altınok, çalışan sayısı 2 bine ulaşan Mercedes’in, Aksaray’da daha nice başarılar kazanmasını temenni etti.