Karabük’te Şiir ve Kompozisyon Yarışması

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Orman Sevgisi” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Karabük’te Şiir ve Kompozisyon Yarışması
Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası çerçevesinde ortaklaşa düzenlenen “Orman Sevgisi” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine; Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, Karabük Orman İşletme Müdürü Emin Uzunsoy, müdür yardımları, teknik personel, daire çalışanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini ise İşletme Müdürü Emin Uzunsoy verdi. Şiir yarışmasında Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri Şeyma Yılmaz, Berna Güleryüz ve Kayabaşı Ortaokulu öğrencisi İlayda Kasap dereceye girerken, kompozisyon yarışmasında Aydınlıkevler Ortaokulu öğrencisi Buse Taşpınar, Kayabaşı Ortaokulu öğrencileri Dilara Akçaalan ve Dilara Erkartal dereceye girdi .
Kaynak: İHA