Yaşar'dan Günaydın'a: Bunların nedeni sensin

CHP Yenimahalle İlçe Olağanüstü Kongresi'nde, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a yönelik yumruklu saldırının detaylarına Beyaz Haber ulaştı.

Yaşar'dan Günaydın'a: Bunların nedeni sensin
CHP'de Yenimahalle İlçe Olağanüstü Kongresi olaylı geçmiş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a yumruk atıldığı iddia edilmişti. İddialar üzerine tansiyon oldukça yükselmiş salonda ortalık bir anda karışmıştı. CHP'nin olaylı geçen olağanüstü kongresiyle ilgili detaylara ise Beyaz Haber ekibi ulaştı.

'SENİN GİBİ BAŞKAN OLMAZ OLSUN'

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a yönelik yumruklu saldırının ardından korumlar saldırganı salondan uzaklaştırdı. Bu anlardan kısa bir süre sonra ise bir başka CHP 'linin Yaşar'a 'Senin gibi başkan olmaz olsun' diyerek saldırdığı iddia edildi.

'BUNLARIN NEDENİ SENSİN'
Kendisine yönelik iki saldırı ardında şeker hastası olan ve tansiyonu yükselen Fethi Yaşar, fenalık geçirdi. Yaşananlar ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Yaşar'ın yanına giderek 'Yapılacak bir şey var mı? ' diye sordu. Yaşar'ın Günaydın 'a tepkisi ise sert oldu. Yaşar'ın Günaydın'a 'Bunlar hep senin başının altından çıkıyor' dediği iddia edildi.