Ak Parti'li Belediye Başkanları Şanlıurfa'da Toplandı

AK Parti Şanlıurfa ilçe ve belde belediye başkanları, istişare toplantısı için bir araya geldi.

Ak Parti'li Belediye Başkanları Şanlıurfa'da Toplandı
Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ev sahipliği yaptı. Otel El Ruha’da gerçekleşen toplantıya, AK Partili belediyelerden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyup Nebi Belde Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Argıl Belde Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Konuklu Belde Belediye Başkanı Halef Yıldız, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Pekmezli Belde Belediye Başkanı Abdulhakim Soydaş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nihat Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Uryan Arusoğlu ve Fatih Kahya katıldı.

AK Belediyeler istişare toplantısına ev sahipliği yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Toplantıya katılan Belediye Başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantıyı düzenleyen İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beldelerimizin, İlçelerimizin ve Merkezimizin sorunları nelerdir, İl Başkanımızla beraber çözüm yoları arayacağız. Halkımıza nasıl daha güzel hizmet ederiz, daha güzel bir Şanlıurfa’yı nasıl hep beraber ortaya çıkarabiliriz. Bu çerçevede konuştuk, toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler birimi olarak ayda bir, bir Belediyenin ev sahipliğinde AK Parti Belediye Başkanları olarak bir araya geldiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, “AK Belediyeler Şubat Ayı Toplantımızı Mart ayı içerisinde bu Pazar gerçekleştirdik. Hafta içerisinde Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz misafirimizdi. Bakanımızın Şanlıurfa programları ilimiz, Belediye Başkanlarımız ve Teşkilatımız açısından çok verimli oldu. Bu nedenle Şubat ayı toplantımızı bugün yani 3 Mart Pazar günü gerçekleştiriyoruz. Rutin olarak her ay AK Belediyeler toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu ayki farkı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızın toplantımıza katılmasıdır. Aynı zamanda ev sahipliği yapıyor. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımızın da belirttiği gibi Büyükşehir, İlçe, Belde Belediyelerimizin sorunlarını masaya yatırdık. Görüş alış verişinde bulunduk. Toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.

Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü .
Kaynak: İHA