Kolej Öğrencileri Başkan Gülşen’i Ziyaret Ettiler

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde, Çaycuma Koleji İkinci Sınıf Öğrencileri, Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i ziyaret ettiler.

Kolej Öğrencileri Başkan Gülşen’i Ziyaret Ettiler
Çaycuma İlçesinde, Orman Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında, ellerinde çevreye duyarlı sözlerin yer aldığı pankartlarla Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i ziyaret eden Çaycuma Koleji 2.sınıf öğrencileri, Belediye Meclis salonunda Başkan Gülşen’e çevre konusundaki çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, çeşitli sorular yönettiler. Çevre konusunda duyarlı öğrencilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Gülşen, “Belediye Başkanının görevi halka hizmet etmektir. Yeşil alanlar, yürüyüş yolları, park ve bahçelerle yeşil bir dünya yapılması konusunda, Belediyelerin çok önemli görevleri vardır. Daha önceki ziyaretinizde sizlere 12 km sette sözü vermiştim. Şimdi ihaleye alan firma şantiyeyi kurdu. Settenin yapılmasıyla, Filyos çayı’nın kıyısında rekreasyon projeyi yaparak, yürüyüş, bisiklet ve koşu bandı, yeşil alan düzenleme çalışmaları yapacağız. Belediye olarak 2 tane kent ormanı kurduk. 2 tane kent ormanı olan ender ilçelerden biriyiz. Okullarımızın çevre düzenleme çalışmalarına imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlıyoruz. Çevre konusunda yaptığı güzel çalışmalarla ilgili olarak Başkan Gülşen’e teşekkür eden Çaycuma Koleji müdürü Seçkin Ünsal, “Yeşil Çaycuma, yeşile layık hale geldi. Hem şehircilik, hem de gelecek nesiller adına yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim. Sizlerin bu çalışmaları unutulmayacaktır.” dedi.

Öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplayan ve onlara birer Türk bayrağı hediye eden Başkan Gülşen, çevreye duyarlı Çaycuma Koleji 2.sınıf öğrencileriyle bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte Belediyeden ayrılan öğrenciler Atatürk Anıtına kadar ellerindeki pankartlarla mini bir yürüyüş yaptılar. Ardından huzurevinin bulunduğu yerde kendilerine tahsis edilen alanda fidan diktiler .
Kaynak: İHA