Korna Çalmaya Meydan Dayağı

Samsun'da seyir halindeyken korna çalan kapalı kasa kamyonetin şoförünün araçta bulunan babasına saldıran 2 kişinin sokak ortasında attıkları tekme ve yumruklu meydan dayağı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Korna Çalmaya Meydan Dayağı
Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi'nde önceki sabah meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir klima servisine ait kapalı kasa kamyonetin 19 yaşlarındaki şoförü sokak üzerinde seyir ederken önündeki kişilere çarpmamak için korna çaldı. Bu sırada kimliği belirsiz 2 kişi, şoför mahallinin yanında oturan araç sürücüsünün babası olduğu öğrenilen şahıs ile tartıştılar. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen babaya saldıran 2 kişi adeta sokak ortasında tekme ve yumruklu meydan dayağı attı. Mahalle sakinlerinden bir kişi araya girerek darp edilen şahsı kurtardı. Kimliği belirsiz 2 kişi elini kolunu sallayarak olay yerinden kaçtılar

Babası darp edildiği sırada araçta bulunan ve panik içinde ne yapacağını şaşıran genç sürücü ise aracını ileri geri aldığı sırada park halindeki araçlara da çarparak maddi hasara sebep oldu. Darp sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı .
Kaynak: İHA