Enginyurt, Salmanlılara Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, Akkuş ilçesinin Salman beldesinde vatandaşlara seslendi.

Enginyurt, Salmanlılara Seslendi
İl Başkanı Cemal Enginyurt, Tepealan ve İlküvez’in ardından İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Ordu Merkez İlçe Başkanı Halil Kalpaklıoğu ile birlikte Akkuş’un Salman beldesine giderek, 6 beldeye ilçe ve kapanan 53 beldeyi de MHP’nin büyükşehir belediyesini aldığı takdirde yeniden açma sözü verdi.

MHP Akkuş İlçe Başkanı Kazım Kaygusuz tarafından karşılanan MHP heyetine Akkuş, Salman, İlküvez ve Çaybaşı’nda yoğun ilgi gösterildi, Salman meydanında vatandaşa seslenen MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt yaptığı konuşmada, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarken aynı anda da büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Salman kırk yıla aşkın zamandır belde olmanın, belde olurken ilçe olmanın hayalini kurarken, Canik dağlarının eteklerinde siz güzel insanların bu büyükşehir hayalleriyle beslenirken, maalesef büyük şehir olmakla birlikte Salman Akkuş’un mahallesi yapılarak adeta cezalandırıldı. Ama üzülmeyin onlar kapatsın evvel Allah biz yeniden açacağız” dedi.

Enginyurt, kendisinin milletvekilliği yaptığı hükümet zamanında Salman’a yapılan yatırımları da hatırlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ben milletvekili olduğum dönemde Salman’a geldiğimde partiye bakmaksızın aynı şekilde hizmet getirdim. Sözümü de tuttum. O zaman benim odamı oda gibi kullandılar. Her türlü desteği verdim. Ve bundan tam on bir yıl önce bugün kapatılan belde ilçe olsun diye Cemal Enginyurt olarak meclise kanun teklifi verdim. Yetmedi Ordu büyükşehir yasası görüşülürken Genel Başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde Salman ve diğer beş beldemiz ilçe olsun diye meclise kanun teklifi verdirdim. Bu AKP’liler ne yaptı? ‘Kabul etmiyoruz’ dedi.

En acısı da yüzde seksen oy vererek seçtiğiniz İdris Naim Şahin, Mustafa Hamarat, İhsan Şener kabul etmiyoruz ilçe olamazlar dedi.

Şimdi televizyon ekranlarına çıkıp Salman yine belediye oldu, Akkuş’a bağlandı, iki oy kullanacakmışsınız diyerek dalga geçiyorlar. Ne olacakmış iki oy kullanınca? Hizmet çok gelecekmiş. Belediye oluyormuşsunuz. Siz yüzde seksen oy aldığınız Salman’ın yolunu yapmadınız, sağlık ocağını yapmadınız da büyük şehir belediyesi olsanız da ne yapacaksınız buraya. Resmen Salmanlıyla dalga geçiyorlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA