Baykal: Birbirimize kulak vermeye ihtiyacımız var

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkanı Deniz Baykal, ''Ülkemizin bugün içine girmiş olduğu ortamda, alışılmış siyasi anlayışların ötesinde, birbirimizi anlamaya, dinlemeye, birbirimize kulak vermeye ihtiyacımız var'' dedi.

Baykal, Yeni Ufuklar Derneği'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, siyaset üstü anlayışla çalışan bir derneğin davetlisi olarak Kayseri'ye gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

''Ülkemizin bugün içine girmiş olduğu ortamda, alışılmış siyasi anlayışların ötesinde, birbirimizi anlamaya, dinlemeye, birbirimize kulak vermeye ihtiyacımız var'' diyen Baykal, ''Türkiye'de hepimizi yakından ilgilendiren önemli konularla, sorunlarla karşı karşıyayız. Bu konularda birbirimize kulak vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum'' ifadesini kullandı.

Dernek başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah da çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bu arada, Deniz Baykal'ı Kayseri Serbest Bölge girişinde, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut, Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, eski milletvekilleri Yılmaz Ateş, Mehmet Sevigen ve Feramuz Şahin, CHP İl Başkanı Sadık Atila, partisinden ihraç edilen eski CHP Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir ile partililer karşıladı.

Baykal, bu akşam İl Özel İdaresi Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Meseleleri'' konulu konferans verecek.

Kaynak: AA