Nöroloji Uzmanı Dr. Hakan Bozkurt Medical Parkta

Medical Park Gaziantep Hastanesi Nöroloji Polikliniğine yeni bir hekim daha ekleyerek, hizmet vermeye devam ediyor.

Nöroloji Uzmanı Dr. Hakan Bozkurt Medical Parkta
Halen Uzm. Dr. Figen Yalçın’ın hasta kabulüne devam ettiği nöroloji kliniğine Uzm. Dr. Hakan Bozkurt’u da ekleyen Medical Park Gaziantep Hastanesi yoğun olan bu klinikte kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor. 1979 Muş Doğumlu olan Nöroloji Uzmanı Dr. Hakan Bozkurt, 1997 yılında başladığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. 2005-2010 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Nöroloji Ana Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 2010-2013 yılları arasında Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesinde görev yapan Bozkurt, Mart ayı itibariyle Medical Park Gaziantep Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Nörolojik hastalıklar, vertigo (baş dönmeleri), epilepsi, migren, SVO (serebrovasküler olay) baş ağrıları- hareket bozuklukları gibi konularda tecrübesi bulunan Uzm. Dr. Hakan Bozkurt’un epilepsi (sara) hastalığı konusunda genetik araştırması ve uyku apnesi ve tedavisi konusunda çalışmaları bulunduğu öğrenildi.

Nöroloji Uzmanı Bozkurt, Medical Park Gaziantep ailesine katılmaktan dolayı memnun olduğunu ifade ederek “Sağlık alanında kurumsal olarak Türkiye’de kendini ispatlamış profesyonel bir sağlık kuruluşu olduğu için Medical Park’ı tercih ettim” şeklinde konuştu

Bozkurt, “Başarıları ile adını geniş kitlelere duyurmuş olan bu kurum çatısı altında güzel çalışmalara imza atarak Gaziantep’te nöroloji alanında eksikliği hissedilen konularda yeni bir yaklaşım ve yeni bir heyecanla görev yapacağıma inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA