Vali Coş'a Aba Giydirip Mırra İçirdiler

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, genellikle güneydoğulu vatandaşların yaşadığı Yeşilbağlar Mahallesi'ndeki konukevinde aba giydi, mırra içti.

Coş, vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemekten son derece mutlu olduğunu belirterek, kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Vali Coş, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Asayiş Şube Müdürü Erhan Yıldırım ile birlikte merkez Yüreğir ilçesindeki Yeşilbağlar Mahallesi konukevini ziyaret etti. Güzelevler, Yunus Emre, 19 Mayıs, Anadolu, Bahçelievler, Koza ve Başak mahalle muhtarlarının da katıldığı ziyarette, Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kırtay, Vali Coş'tan yaşadıkları sıkıntıların çözümü ve taleplerinin yerine getirilmesi noktasında daima destek gördüklerini belirterek, duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Vali Coş ise vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu, bu tür ziyaretleri gerçekleştirmelerindeki amacın, sorunları ve talepleri bizzat dinlemek ve çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Mahalle muhtarları ile vatandaşların sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı ayrıca mutlu olduğunu kaydeden Vali Coş, bu tür ziyaretleri zaman içerisinde diğer mahallelerde de sürdüreceklerini ifade etti.

Vali Coş’a Şanlıurfa yöresine ait 'Aba' kıyafeti giydirildi, 'Acı Kahve' olarak da adlandırılan yöresel mırra içirilip çiğ köfte ikram edildi .