Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Uşak Şubesi İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Uşak Şubesi, ilk yönetim kurulu toplantısını Vali Mehmet Ufuk Erden Başkanlığında gerçekleştirdi.

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Uşak Şubesi İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı
20 Şubat 2013 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Uşak Şubesi, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Vali Mehmet Ufuk Erden’in onursal başkan olduğu Şube’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş yürütecek. Polisevinde yapılan toplantıya; Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı. Toplantıda yapılan görev dağılımı sonrası ile prosedür gereği İl Emniyet Müdürü Demirtaş Başkanlığa seçilirken Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Pekel ikinci başkanlığa, Şube Müdür Selahattin Köse genel sekreterliğe, Şube Müdürü Yılmaz Baytun saymanlığa seçildi.

Vakfın ilk yönetim kuruluna kurucu üyeler Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İbrahim Karahallı ile Uşak Organize Sanayi Bölgesi Ali Yıldırım ve eczacı Recep Tuğrul Eryıldız da katıldı.

Yönetim kurulunun belirlenmesinden sonra halka sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Uşak Şubesi’nin emniyet teşkilatının bina ve araç başta olmak üzere her türlü ihtiyacının karşılanması amacıyla çalışacağını ifade eden Vali Mehmet Ufuk Erden, hayırseverlerin vakfa katkı yapacağına inandıklarını da ifade etti.

Kaynak: İHA