Hayatını Kaybeden 3 Kişi, Memleketleri Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde Toprağa Verildi

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi, Afşin ilçesinde toprağa verildi.

Kahramanmaraş'tan İzmir'e giden Mehmet Yılmaz'ın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsünün dün Uşak'ın Büyükoturak beldesi yakınlarında bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücü Mehmet Yılmaz ile Mehmet Karpuz ve Döne Satılmış'ın cenazesi, kara yoluyla Afşin Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Yılmaz'ın cenazesi Afşin'e bağlı Erçene köyü mezarlığında, Döne Satılmış'ın cenazesi Afşin Asri Mezarlığı'nda, Mehmet Karpuz'un cenazesi ise Afşin'e bağlı Çobanbeyli beldesinde toprağa verildi.

Cenaze namazına, ölenlerin yakınları, Afşin Kaymakam Vekili Ali Hamza Pehlivan, Afşin Garnizon Komutanı Üsteğmen İdris Tom, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım ile daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Memleket ziyaretinden dönüyormuş-

Bu arada, kazada hayatını kaybeden Döne Satılmış'ın çocuğunun eğitimi için Aydın'a taşındığı, memleketi Kahramanmaraş'a ziyaret için geldiği öğrenildi. Satılmış'ın Aydın'a dönerken, kazada hayatını kaybettiği bildirildi.

Kahramanmaraş'tan İzmir'e giden 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsünün, Afyonkarahisar-Uşak karayolu Büyükoturak beldesinde devrilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: İdris Aydın / İsmail Hakkı Demir / Veli Gürgah

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA