Yangınzedelere Devlet Morali

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü evleri yanan aileleri ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yangınzedelere Devlet Morali
Dursunbey'de geçtiğimiz cumartesi günü Çiftçi Mahallesinde Mezar Aralığı Sokak’ta meydana gelen yangında evleri zarar gören vatandaşlara Dursunbeyli yöneticiler geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç evleri yanan vatandaşlarla görüştü. Hasar gören evlerde inceleme yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı ev sahiplerinden ayrıntılı bilgi aldılar. Üç evde inceleme yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı en büyük hasarı alan Osman Durna isimli vatandaşa geçici olarak barınmasını sağlayacak bir yer ayarlanması için gerekenin yapılmasını istedi. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Dursunbey Belediyesinin görevlendireceği mühendislerin olay yerinde hasar tespiti yapması için talimat verildi.

Evleri zarar gören vatandaşlara yardım edileceğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkanı gerekli hasar tespitinin ardından oluşturulacak rapora göre ev sahiplerine yardım edileceğini kaydetti.

Yangında can kaybının olmamasına sevindiklerini belirten yöneticiler, mağdur olan vatandaşların acil ihtiyaçlarının bulunup bulunmadığını öğrendikten sonra ailelere tekrar geçmiş olsun dileğinde bulunup ayrıldılar .
Kaynak: İHA