Elazığ'da Hamza Yanılmaz Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Vefatının 2. yılında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz adına tahsis edilen hatıra ormanına bin 200 çam ağacı dikildi.

Elazığ'da Hamza Yanılmaz Hatıra Ormanı Oluşturuldu
Harput Yolu Saraykent üstünde yapılan ağaç dikim törenine Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hamza Yanılmaz adına tahsis edilen hatıra ormanına ağaç diktiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Gerek belediye başkanlığı döneminde gerek milletvekilliği döneminde Elazığ'ımıza uzun yıllar hizmet eden, şehir için çalışan, kıymetli arkadaşımız ve kardeşimiz rahmetli Hamza Yanılmaz beyefendi adına bir hatıra ormanını oluşturduk. Bu önemli çalışmaya destek veren Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz ile İl Başkanımız Mahir Sönmez ve hemşehrilerimizle birlikte rahmetli belediye başkanımız ve milletvekilimiz Hamza Yanılmaz adına hatıra ormanına ilk fidanları dikmiş olduk. Şu an bin 200 adet fidan dikimi gerçekleştirdik. İnşallah bu fidanlar büyüyecek, gelişecek ve Elazığ'ımızda nezih bir köşe olacak. Bu vesileyle merhum Yanılmaz’a Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

İnsanların geçici ancak hizmetlerin kalıcı olduğunu ifade eden merhum Yanılmaz’ın ağabeyi ve Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz ise, "Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu, kardeşim merhum Hamza Yanılmaz adına bu alanda bir hatıra ormanı oluşturdular. Bu örnek bir davranıştır. Bu ince ve anlamlı davranışından dolayı başkanımız Süleyman Selmanoğlu ile organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA