Şehitleri Anma Töreninde Şiir Okuyacak İki Minik Öğrenci Heyacandan Ağladı

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesinde şehitleri anma programı tertiplenirken, şiir okuyacak iki minik öğrenci heyecanlanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehitleri Anma Töreninde Şiir Okuyacak İki Minik Öğrenci Heyacandan Ağladı
Tavas ilçesinin Kızılcabölük Beldesi’ne bağlı Vakıf köyünde düzenlenen şehitleri anma etkinliğine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Karahisar Garnizon Komutanı Mustafa Başık, Tavas İlçe Müftüsü Recep Balaban, Vakıf Köyü Muhtarı Ramazan Bartal, şehit yakınları, gaziler ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan programa Tavas Mestanağa Camii İmamı Emin Doğan’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, şehitleri her zaman anacaklarını belirterek, “Şehitlerimizin huzurunda sizlerle birlikte olmak bizleri farklı duygular yükledi. Sözün bittiği yerdeyiz söylenecek bir söz yok. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak vazifemizin başındayız. Özellikle gençlerimizin şehitlerimizi gazilerimizi ve bu güzel vatanı hatırlatmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz”dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Vakıf köyü sakinlerine Türk Bayrağı ve Türk bayrağı rozeti hediye etti. Yarımca, “Ülkemizin bugünlerde birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızı Türk bayrağımızın değerini ve önemi anlamaları için bayraklarımızı burada da dağıtmaya devam ediyoruz”dedi.

Konuşmaların ardından şehitler için yazılmış şiirleri okuyacak öğrenciler sahneye geldi. Şiir okuyacağı sırada heyecanlanan kız öğrenciler bir anda ağlamaya başladı.

Uzun bir süre gözyaşlarını tutamayan öğrenciler istekleriyle şiir okumaktan vazgeçti. Tüm öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından sahne kenarına gelen öğrencileri Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve garnizon komutanı Mustafa Başık sakinleştirdi.

Programın ardından şehit ailelerine ve gazilere çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA